""

Asbaşkan Akgün: Hakkımız olan 3 puanı aldık « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:00

Asbaşkan Akgün: Hakkımız olan 3 puanı aldık

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, 8-0’lık Azatlıspor galibiyetini değerlendirdi. Takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek hakkımız olan 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz dedi.

Asbaşkan Akgün: Hakkımız olan 3 puanı aldık
Son Güncelleme :

17 Ekim 2017 - 7:00

Asbaşkan Akgün, alınan 8-0’lık galibiyetin kendileri için umut verici olduğunu dile getirdi. Azatlıspor karşılaşmasında santraforların gol atmasının moral olduğunu kaydeden Ahmet Akgün, “Bu galibiyetler bizi rehavete sevk etmeyecek, şımartmayacak. Çünkü önümüzde daha büyük maçlar var. Atmosferi yüksek mücadeleler yapacağız. Her maça final havasında çıkıyoruz” dedi.
Yozgatspor’da forma giymenin kolay olmadığını vurgulayan Ahmet Akgün, takımdaki forma yarışının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.
Akgün, “Bu yarışı hem sahada hem de idmanlarda görüyoruz. Futbolcuların hırsı ve azimleri bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
TARAFTARA
TEŞEKKÜR
Ahmet Akgün, Niğde’ye kadar gelip kendilerini destekleyen taraftara teşekkür etti.
Akgün, “Kendi imkanları ile Azatlı deplasmanına gelip bizi destekleyen, yalnız bırakmayan Yozgatspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onların desteğini çok önemli. Özellikle bu yıl taraftarımızın sağduyusu ve desteğine çok ihtiyacımız var. Bu zorlu maratonu onlarsız tamamlayamayız” diye konuştu.
ARSUZ MAÇI
ÜCRETLİ OLACAK
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, ligin 5. Haftasında konuk edecekleri Arsuz Karaağaç 1967 maçının ücretli olacağını açıkladı. Akgün, biletlerinin Çarşamba gününden itibaren satışa çıkacağını duyurdu.
Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın sezon başında aldığı karar ile iç saha maçlarının ücretli oynanacağını hatırlatan Ahmet Akgün, “Karşılaşmanın biletleri 5 lira olacak.
Arsuz Karaağaç karşılaşmasında çok geniş bir katılım bekliyoruz. Cezamız sona erdi. Bu karşılaşma taraftarımızla ilk buluşmamız olacak. Onlarda takımı merak ediyorlar. Çarşamba günü eski askerlik şubesinde bilet satışlarımız başlayacak. Pazar günü de Stadyumda bilet satışımız maç saatine kadar devam edecek” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19