""

Asbaşkan Akgün: Hatay’dan üç puanla dönmek istiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:46

Asbaşkan Akgün: Hatay’dan üç puanla dönmek istiyoruz

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, takımın bugün Hatay’a gideceğini söyledi.

Asbaşkan Akgün: Hatay’dan  üç puanla dönmek istiyoruz
Son Güncelleme :

10 Şubat 2018 - 7:00

Hatay deplasmanından üç puan ile dönmek istediklerini dile getiren Ahmet Akgün, “Bu hafta teknik heyet tarafından ağır bir idman programı uygulanıyor. Bay geçtiğimiz haftanın rehavetini takım atmaya çalışıyoruz” dedi.
Hatay deplasmanında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen Ahmet Akgün, “Deplasmanda taraftarlarımız bizi bırakmazlarsa seviniriz. Çünkü iddiamız hiçbir zaman kaybolmadı. Liderin iki puan gerisindeyiz, kendi işimi kendimiz bitireceğiz” şeklinde konuştu
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’nün yeni transferi önümüzdeki hafta Pazartesi günü açıklanacak.
Kulüp Asbaşkanı Ahmet Akgün, bir orta saha oyuncusu ile her konuda anlaştıklarını açıkladı.
Akgün, yeni transferi Pazartesi günü Yozgat’a geleceğini söyledi.
BAL liginde oynayan bir oyuncuyu transfer ettiklerini kaydeden Ahmet Akgün, “Oyuncunun oynadığı takımın bu hafta önemli bir karşılaşması var. O maç sonrasında Yozgat’a gelerek bizimle sözleşme imzalayacak. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü bu transferimizi kamuoyuna açıklamayı düşünüyoruz. Şimdiden camiamıza hayırlı olsun” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.