""

ASKF’de Bektaş’la yola devam « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:28

ASKF’de Bektaş’la yola devam

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 10. olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta yapıldı. Tek aday ile gidilen kongrede mevcut Başkan Hakan Bektaş üçüncü kez başkanlığa seçildi.

ASKF’de Bektaş’la yola devam
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2017 - 7:00

Kongreye, 31 kulüpten 103 üye katıldı. Kongre de ayrıca, Yozgat sporuna uzun yıllar hizmet isimler de plaketle onurlandırıldı.
Sedefler Düğün salonunda yapılan kongreye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdür Vekili Hayati Şahbaz ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç katıldı.
Kongrenin divan başkanlığını Doğan Ayyıldız, üyeliklerini ise Cengiz Güçlüer, Alparslan Demir yaptı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ile başlayan kongre Yönetim Kurulu’nun 7 olan asil üyeliklerinin 9’a çıkartılması için verilen tüzük değişikliği okunup oylandı.
Yönetim Kurulu faaliyet raporunun, gelir gider tablosunun okunması ibrası, denetleme kurulu raporunun okunup oylanmasının ardından Hakan Bektaş üyelere yönelik bir teşekkür konuşması yaptı.
Bektaş, üyelerin karşısına anlı açık, başı dik çıkmanın haklı gurunu yaşadıklarını söyledi.
Yozgat’ta bir çok ilkleri gerçekleştirdiklerini aktaran Hakan Bektaş, “Bunların başında eskiden ilimizde var olan ve ilimiz ile özdeşleşen ve kapanmış spor kulüplerimizin açılması oldu.ASKF olarak yapmış olduğumuz bütün faaliyetlerimizde başta yönetim kurulum,spor kulüplerimiz yöneticilerimiz,sporcu kardeşlerimiz ve siz çok değerli delegelerimiz sizlerin katkılarıyla spor kulübü sayımızı 33’e çıkarmanın haklı gururunu yaşadık” dedi.
Kulüplere yaptıkları desteklerden bahseden ve önümüzdeki dönemde kulüplere malzeme yardımı hakkında bilgi veren Bektaş, “Yine girişimlerimiz sonucunda her futbol sezonunda ilimize altyapı kategorilerinin Türkiye şampiyonaları grup müsabakalarının yapılmasına öncülük ederek ev sahipliği yaptık.Bu müsabakaların yapılmasında Bozok Üniversitesi rektörlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor il müdürlüğü tüm spor tesislerini girişimlerimiz sonucu tahsis etmiştir” diye konuştu.
Şehirde spora uzun yıllar destek eren Kamil Kılıçarslan, Doğan Ayyıldız ve Ali Çakır’a plaketlerinin verilmesinin ardından seçimlere geçildi.
Katılan üyelerin tamamının desteğini alarak 3 yıl daha görev yapma yetkisi alan Bektaş’ın yönetiminde şu isimler yer aldı: Doğan Ayyıldız, Hakan Çeliksoy, Nihat Kümbetli, Erol Toraman, Abdurrahman Doğan, Fikret Karaarslan, Lütfi Kara, Alpaslan Demir oldu. Üst kurul delegeliklerini ise Hakan Bektaş’la birlikte Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç, Hakan Çeliksoy ve Lütfi Kara yapacaklar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.