Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atletizm etkinliği düzenlendi

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Yozgat İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Spor Vadisi’nde atletizm etkinliği gerçekleştirildi.

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Herkes İçin

Avrupa Spor Haftası, sporun ve aktif yaşamın önemini vurgulayan bir etkinlik dönemi olarak dünya genelinde büyük ilgi görmekte.
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörleri, gençlerin spor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için etkinlik boyunca rehberlik yaptılar. Spor Vadisi’nde gerçekleşen etkinlikte, gençler Antrenörler eşliğinde koşu, atlama ve atletizmin diğer çeşitli branşlarında yeteneklerini sergilediler.
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Yozgat İl Temsilciliği, sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin sporla buluşması için daha fazla etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Sporun birleştirici ve motivasyon kaynağı olduğu bir etkinlik olan Avrupa Spor Haftası, Yozgatlı gençler için güzel bir gün geçirmelerine vesile oldu. Haber Merkezi

Reklamı Geç