""

Avrupa’ya yatırım daveti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:43

Avrupa’ya yatırım daveti

Yozgat Valiliği’nin organize ettiği ve Vali Kemal Yurtnaç’ın görevlendirdiği Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yozgat Yatırım Destek Ofisi heyeti, Hollanda’daki Yozgatlı girişimcileri Yozgat’a yatırıma davet etti.

Avrupa’ya yatırım daveti
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 7:00

Rotterdam kentindeki HDV Laleli Camii salonunda düzenlenen programa Yozgatlı işadamları ve bazı STK temsilcileri katıldı.
Hollanda Yozgatlı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Doğan, memleketleri Yozgat’tan gelen heyeti ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.
EYLÜL’DE ZİRVE
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur Yıldız, “Yozgat Valiliği’nin bir projesi olan ‘Avrupa Yozgatlı İş Adamları Zirvesi’, 8-9-10 Eylül tarihlerinde Yozgat‘ta gerçekleştirilecek.
Söz konusu zirveye siz değerli hemşerilerimizi davet etmeye geldik.
Yozgat Valimiz Sayın Kemal Yurtnaç’ın talimatlarıyla Hollanda’nın yanı sıra bazı Avrupa ülkelerindeki STK ve İşadamları dernekleri ile görüşmeler gerçekleştirdik. İlimize yatırım yapmak isteyen girişimcilere bürokratik işlemler konusunda yardıma hazır olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Erdoğan Öztürk ise iş adamları ile temaslarda bulunarak bilgiler verdi.
Toplantıya katılan işadamlarına 17 farklı sektörde yatırım olanaklarının olduğu açıklandı. 8-9-10 Eylül tarihlerinde Yozgat’ta gerçekleşecek olan zirveye Hollanda’dan katılmak isteyen girişimcilerin, Hollanda Yozgatlı İşadamları Derneği ile irtibata geçilmesi gerektiğini belirten Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi uzmanı Yasin Zicin, Oran internet sitesinden programla ilgili detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde vereceklerini belirtti.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Vali Kemal Yurtnaç, geçtiğimiz aylarda Yozgat dışında yaşayan Yozgatlı iş adamlarını yatırım için davet ettiklerini hatırlatarak, “Yozgat’ın potansiyelini ortaya çıkarmak, Yozgatlı iş adamlarını doğdukları topraklara yatırım yapmalarını sağlamak amacıyla iş adamları zirvesi yaptık. Şimdi ise yurt dışında yaşayan Yozgatlı iş adamlarını Yozgat’a davet ediyoruz.
Yozgat’ın yatırım avantajlarını ve potansiyelini iş adamlarımıza anlatacağız. Ben bu toplantıların olumlu olacağını ve hayırla sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.