""

Ayakkabı Tamircilerinde Kış Yoğunluğu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:07

Ayakkabı Tamircilerinde Kış Yoğunluğu

Yozgat’ta havaların soğumaya başlamasıyla ayakkabı tamircilerinde yoğunluk yaşanmaya başladı.

Ayakkabı Tamircilerinde Kış Yoğunluğu
Son Güncelleme :

16 Aralık 2017 - 7:00

Havaların soğumaya başlamasıyla kışlık ayakkabı ihtiyacı duyan özellikle dar gelirli vatandaşlar, yeni ayakkabı almak yerine eski ayakkabılarını tamir ettirmeyi tercih ediyor.
Ayakkabı tamircisi Mahmut Ekinci, kışın gelmesiyle vatandaşların kışlık bot ve ayakkabılarını tamire getirdiklerini söyledi.
Ekinci, 40-50 liradan başlayan ayakkabı fiyatlarının kalitesine göre yükseldiğini ifade ederek, “Fiyatları pahalı bulun dar gelirli vatandaşlar yenisini almak yerine eskisini tamir ettirip giyerek aile bütçesine de katkı sağlamış oluyor.” dedi.
Ayakkabı tamirinin daha hesaplı olduğunu aktaran Ekinci, şunları söyledi:
“Ayakkabı tamirleri 3 ila 5 lira arasında değişiyor. Ayakkabısının tabanını değiştirmek isteyenden 15 lira, pençe attırmak isteyenden müşterilerimden 10 lira alıyorum. Özellikle kış mevsiminde tamirat işleri daha fazla oluyor, iş yoğunluğumuz artıyor bu da bizi mutlu ediyor.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.