""

Aydoğan Köyü şenliğe hazırlanıyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:29

Aydoğan Köyü şenliğe hazırlanıyor

Anakara ve Bursa Aydoğan Köyü Derneği işbirliği ile bu yıl ilki gerçekleştirilecek Aydoğan Köyü Şenliği Ramazan Bayramının 3. Günü gerçekleştirilecek. Birbirinden güzel programların düzenleneceği şenlikte, TRT sanatçıları, yöresel sanatçılar ve farklı programlarla şenliğin renkli görüntülere sahne olacağı planlanıyor.

Aydoğan Köyü  şenliğe hazırlanıyor
Son Güncelleme :

22 Haziran 2017 - 7:00

Ankara’da faaliyetini sürdüren Aydoğan Derneği Başkanı Fikret Deniz, yaptığı açıklamada Bursa Aydoğan Derneği Başkanı Nezir Açıkgöz ile birlikte bu organizeyi gerçekleştireceklerini söyledi.
Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan şenliği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyleyen Deniz, “Ramazan Bayramının 3 günü düzenleyeceğimiz şenliğimizin bu yıl ilkini gerçekleştireceğiz. Bursa Aydoğan Köyü Derneğimizle birlikte düzenliyoruz. Şenliğimizde sanatçılarımız seslendirecekleri yöresel türkülerle şenliğimize ayrı bir hava katacaklar. Yine kültürümüzü yansıtan farklı etkinliklerimiz olacak. Ben bu vesile ile başta Yozgat Valimizi, Belediye Başkanımızı, milletvekillerimizi, bürokratlarımızı kısacası tüm yozgat halkımızı şenliğimize davet ediyorum. Ayrıca yaklaşan Ramazan Bayramımızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.