""

Aydoğmuş, altyapı sorunlarına dikkat çekti « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:14

Aydoğmuş, altyapı sorunlarına dikkat çekti

Aydoğmuş, altyapı sorunlarına dikkat çekti
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2024 - 16:58

Aydoğmuş, yağış sonrası yaşanan su taşkınlarıyla ilgili olarak, kentin cadde ve sokaklarının sürekli olarak sular altında kaldığını ve dükkanların su dolmasıyla mağduriyet yaşandığını belirtti.
Asfaltla kapatılan mazgalların fotoğraflarını paylaşan Aydoğmuş, alt yapı eksikliklerinin ve yanlış uygulamalardan dolayı yağışla birlikte suyun yolunu bulamayacak şekilde altyapı problemleri yüzünden cadde ve sokaklarda göle dönüştüğünü ifade etti.
Aydoğmuş,“Yozgat’ta il ve ilçelerinde sürekli caddeler sular altında kalıyor, dükkanlar su doluyor. Görünüşte fazla yağmur yağdığı diye suçlu aranmıyor suç yine yağan yağmura kalıyor. Burada suç yağan yağmurun değil altyapıyı yapamayan, su giderlerini asfaltla kapatan yerel yöneticilerin olduğunu görüyoruz” diyen Aydoğmuş, belediye yöneticilerini eleştirdi.
Başkan Aydoğmuş, yetkililere seslenerek, alt yapıyı güvenli yaşam için gerekli düzeye getirmeleri çağrısında bulundu. “Oy verirken döşenen taşlara, gösterişli kaldırımlara aldanmamak lazım. Şehirlerin alt yapısının insanların güvenli yaşayabileceği şekilde düzenlenmesi gerektiğini vurgulayan Aydoğmuş, “Ulaştırma Bakanlığı başta olmak üzere Yozgat Belediyesi ve ilçe belediyelerine sesleniyorum:
Yozgat’a ihaneti bırakın, insanların daha güvenli ortamda yaşamaları için önce şehirlerin alt yapısını adam gibi yapın” dedi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.