""

Aydoğmuş: Bürokratlar kalıcı değil gidecek gibi Yozgat’ta görev yapıyor « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:19

Aydoğmuş: Bürokratlar kalıcı değil gidecek gibi Yozgat’ta görev yapıyor

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, ilde görev yapan bürokratların ailelerini (eşlerini) de Yozgat’a getirmeleri gerektiğini belirterek, “Yozgat’ta görev yapan bürokratlarımız sanki kalıcı değil gidecekler gibi, yani emanet gibi şehrimizde görev yapıyorlar. Bu durumda da Yozgat’a daha verimli katkı sağlayamıyorlar.”dedi.

Aydoğmuş: Bürokratlar kalıcı değil gidecek gibi Yozgat’ta görev yapıyor
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2024 - 16:45

İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, yaptığı açıklamada; ilde görev yapan pek çok bürokratın hafta içi Yozgat’ta hafta sonu ise ailesinin yanına gittiğini öne sürdü.
Başkan Aydoğmuş, “Bizlere bu yönde çok şikayetler geliyor. Falanca daire müdürü Yozgat’a atanalı bir yıl oldu fakat hala ailesini getirmedi. Kendisi bu yönde teşfiki mesai yapıyor. Hafta içi burada hafta sonu ailesinin yanına gidiyor. Özel gün ve tatillerde ise hafta sonu ile birleştirerek yerine vekaleten birisini bırakarak işleri yürütmeye çalışıyor. Bu durumda ki daire müdürlerinin şehrimize, vatandaşlarımıza ne gibi katkısı olur bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bozok Üniversitemize gelen öğrencilerimiz bile memleketlerine yada ailelerine bizim Yozgat’ta görev yapan bürokratlar kadar gitmiyorlardır. En azından hafta sonunu yurtta şehrimizde geçiriyorlar. İddia ediyorum bu durum sadece Yozgat’a has bir durum değildir. Pek çok Yozgat’ımız ölçeğinde ki illerde de benzer durumlar yaşanmaktadır. İşleri adamına göre değil de liyakata göre düzenleme yoluna gidilirse kim olursa olsun bu tür durumlara karşılaşmak mümkün olmaz. Bizler Gelecek Partililer olarak bu gibi yanlış işlerin dün olduğu gibi bugünde karşısında olmaya devam edeceğiz. Yozgat’ımıza yapılan yapılacak olan bütün hizmetlerin destekçisi, yanlışların da her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. /Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.