""

Aydoğmuş: Öcalan’ın dirisini bırakın, ölüsü meclis’e gelemez” « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:24

Aydoğmuş: Öcalan’ın dirisini bırakın, ölüsü meclis’e gelemez”

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan’ın Meclis’te konuşması yönündeki talep ve söylemlerine sert bir şekilde karşı çıkarak, bu yaklaşımı kınadı.

Aydoğmuş: Öcalan’ın dirisini bırakın, ölüsü meclis’e gelemez”
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:33

Aydoğmuş, “Terörist başı Öcalan’ın dirisini bırakın, ölüsü Meclis’e gelemez” dedi.
Aydoğmuş, yaptığı açıklamada, ülkenin mevcut durumunu sorgulayarak, “Aman Allahım, ülke nereye gidiyor? Yanlış duyamadık galiba… İdamı kaldırarak terörist başı Öcalan’a yaşam hakkı tanıyanlar, şimdi Öcalan Meclis’te konuşsun diyerek ona özgürlük hakkı tanımaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı. Öcalan’a olan özlemi eleştiren Aydoğmuş, “Eğer Öcalan’ı çok özlüyorsanız, evinizde misafir edin, kucaklaşarak özlem giderin; milletin Meclisi’nden elinizi çekin” dedi.
GAFLET VE İHANET
Aydoğmuş, Öcalan’a özgürlük çağrısı yapanların büyük bir gaflet ve ihanet içerisinde bulunduğunu belirterek, “Bilinmelidir ki, büyük Türk Milleti oynadığınız tehlikeli oyunu bozar, çuvalı başınıza geçirir” uyarısında bulundu.
TARİHE KARA BİR LEKE
Açıklamasının devamında, Yozgat’ın teröre en çok şehit vermiş il olduğunu vurgulayan Aydoğmuş, “Yasin Börü’ler, Aybike hocalar, Başbağlar katliamında hayatını kaybedenler ve 40 bin askerimizi şehit eden terörist başı Öcalan için milletimiz idam beklerken, Apo’nun TBMM’ye gelsin konuşsun diyenleri nefretle kınıyorum. Sonu belli olmayan bu sözler tarihe kara bir leke olarak geçmiştir” şeklinde konuştu.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.