İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ömer Aydoğmuş aday adaylığı başvurusunu Partisine sundu. Kendilerinin hayalleri olduğunu, o hayallerin Yozgat’ın gelecek nesillerinin kurtuluşu olduğunu ve kendilerinin gelecek nesiller için yola çıktıklarını, yılmadık yorulmadık başarana kadara yılmayacaklarını söyledi. Türkiye’ye ve Yozgat’a huzur güven adalet gelene kadar çalışacaklarına vurgu yapan Aydoğmuş, ‘’Yozgat’ımız için eğitimden istihdama, sosyal yaşamdan, kültürel faaliyetlere, sağlık hizmetlerinden turizme kadara birçok alanda ekonomik yaşamı yüksek bir Yozgat kuracağız. Yozgat’ı üretim üssüne dönüştürüp ülkemizin kalbi yapacağız. Yozgat İl teşkilatımızı kurduğumuz ilk günden bugüne kadar en büyük destekçim olan eşim Tuçe Tuğba Aydoğmuş, oğlum Ömer Salih başta olmak üzere aileme, işyerimde çalışma mesai arkadaşlarıma ve her türlü baskıya rağmen teşkilat kuruluşunda yanımızda olan il ilçe teşkilat üyelerime sonsuz şükranlarımı sunuyor destekleri için teşekkür ediyorum. Şartlar ne olursa olsun başaracağız, asıl olan milletimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde en iyi şekilde milletimizin vekili olarak temsil edeceğiz inşallah. Bu seçimi sadece bir seçim değil Türkiye’nin geleceğini inşa edecek bir tercih olacaktır. Bu seçimde 20 yıllık saltanatına son verip Türkiye’yi Suriye olmaktan İran olmaktan siz kurtaracaksınız, millet kurtaracak.
Büyük Türk Milleti artık ezilmeyecek, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği demokrasiyi bağımsızlığı ve özgürlüğü tekrar milletimizle buluşturacağız. Bu duygularla 18 Mart Çanakkale zaferimizin 108 ‘inci yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum’’ dedi. Haber Merkezi
Aydoğmuş’ta adaylığını açıkladı
Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, İl Başkanlığı görevinden istifa ederek 28’inci dönem Milletvekilliği aday adayı olduğunu açıkladı.