""

Babalar günü hediyesi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:17

Babalar günü hediyesi

Erk Petrol, her yıl Haziran ayının 3’üncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü münasebetiyle yakıt almaya gelen babalara anahtarlık hediye etti.

Babalar günü hediyesi
Son Güncelleme :

19 Haziran 2017 - 7:00

Her özel günde bir etkinlik düzenleyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutan Erk Petrol, babaları da unutmadı. Her yıl Haziran ayının 3’üncü pazarı kutlanan Babalar Günü’nde Erk Petrol’den yakıt almaya gelen babalara anahtarlık hediye edildi.
Babalar bu özel günde hatırlanmaktan memnun odluklarını dile getirerek kendilerini unutmayan Erk Petrol çalışanlarına teşekkür ettiler. Konuya ilişkin açıklama yapan Erk Petrol İstasyon Sahibi ve İşletme Müdürü Mehmet İhsan Varol, bu özel günde babaları unutmadıklarını söyledi. Yakıt alan babalara anahtarlık dağıttıklarını dile getiren Varol, “ Babalar bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Her özel günde yaptığımız etkinliklere bir yenisini daha ekledik ve babalarımıza anahtarlık dağıttık. Birlikte yolculuklara çıktığımız, oyunlar oynadığımız , engelleri aştığımız, Babalarımız ile her şeyin kolayı var. Tüm babalarımızın babalar gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi. Varol, “ Sadece ticaret yapmak, iskonto veya puan vermekle müşteriler kendilerini mutlu hissetmiyorlar. Biz Türkiye’nin en kaliteli yakıtlarını bu şekilde müşterilerimize ulaştırmak ve mutlu müşteriler edinmek istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.