""

‘Bağımlılığa Hayır, Yaşama Evet’ « Yeniufuk Gazetesi

29 Haziran 2024 - 21:17

‘Bağımlılığa Hayır, Yaşama Evet’

Yozgat İl Sağlık Müdürü Fatih Şahin, 26 Haziran Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, uyuşturucu kullanımının toplum üzerinde yarattığı tehlikelere dikkat çekti.

‘Bağımlılığa Hayır, Yaşama Evet’
Son Güncelleme :

26 Haziran 2024 - 17:12

“Bağımlılığa Hayır, Yaşama Evet” sloganıyla yapılan açıklamada, uyuşturucu kullanımının hem bugünü hem de geleceği tehdit eden, maddi ve manevi pek çok kayba sebep olan önemli bir sorun olduğuna vurgu yapıldı.
İl Müdürü Şahin, uyuşturucu kullanımının sadece bireysel sağlık zararlarıyla sınırlı olmadığını belirterek, “Uyuşturucu kullanımına bağlı zararlar, sadece kullanıcı ile sınırlı, sağlık zararlarından ibaret değildir. Sağlık zararlarının yanı sıra çoğu zaman kişinin ailesine, içinde bulunduğu çevreye ve toplumun tamamına yansıyan sosyal, hukuki ve ekonomik zararları da beraberinde getirmektedir,” dedi.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.