""

Bağımlılıkla mücadele devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

1 Temmuz 2024 - 23:54

Bağımlılıkla mücadele devam ediyor

Yozgat Merkez Sağlıklı Hayat ve Gebe Bilgilendirme Sınıfı, Yeşilay Danışmanlık Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezlerine anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Bağımlılıkla mücadele devam ediyor
Son Güncelleme :

10 Haziran 2024 - 17:23

Merkezde görev yapan Hemşire Oya Telli, Ebe Rabia Ünlüsoy ve Psikolog Volkan Doğan, Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret ederek, Sağlıklı Hayat Merkezinin tanıtımını yaptı ve bağımlılıkla mücadele konusunda ortak çalışmalar yürütebilinmesi için fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaret sırasında, bağımlılıkla mücadele ve toplum sağlığı konularında ortak projeler geliştirme adına önemli adımlar atıldı. Merkez Sağlıklı Hayat ve Gebe Bilgilendirme Sınıfı’nın çalışmaları sadece bu ziyaretle sınırlı kalmadı. Ebe Rabia Ünlüsoy, aile sağlığı merkezlerindeki gebeleri ziyaret ederek emzirme ve gebe eğitimleri vermeye devam ediyor. Bu eğitimler, anne adaylarının ve yeni annelerin sağlıklı bir süreç geçirmelerini desteklemeyi amaçlıyor./ Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.