""

Yılmaz: Yozgat Bozokspor başkanlığına adaylığını açıkladı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:20

Yılmaz: Yozgat Bozokspor başkanlığına adaylığını açıkladı

Yozgatlı iş insanı Bahadır Yılmaz, 27 Temmuz’da düzenlenmesi planlanan kongre öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor başkanlığına adaylığını açıkladı.

Yılmaz: Yozgat Bozokspor başkanlığına adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 9:27

Yılmaz, yönetim de yer alacak isimlerle birlikte Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı da makamında ziyaret etti.
Yozgat kamuoyunda uzun süredir merakla beklenen başkanlık yarışı, 27 Temmuz’daki kongre ile sonuçlanacak. Mevcut Başkan Celal Köse, kısa bir süre önce takımın yönetimini devretme niyetinde olduğunu belirterek, bu hafta sonu yapılacak kongrenin önemine dikkat çekmişti.
Bu gelişmeler ışığında açıklama yapan Bahadır Yılmaz, kırmızı-siyahlı takımın içinden geçtiği kritik dönemde takıma olan bağlılığı nedeniyle başkanlığa aday olduğunu belirtti. Yılmaz, Yozgat’a olan vefa borcunu ödemek amacıyla bu yola çıktığını ve kulüp içindeki sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını vurguladı.
Yılmaz, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’nun desteğini aldığını ifade etti. 27 Temmuz’da gerçekleşecek kongre için oluşturduğu yeni yönetim ekibini de açıkladı. Bu ekipte yer alacak isimler arasında Alparslan Akyüz, Davut Babayiğit, Sinan Çelik, Rifat Tarikci, Bekir Sağlamyürek, Mehmet Öğün Geyik, Ömer Faruk Tokat, Mustafa Babayiğit, Mustafa Tibukoğlu, Yaşar İldemir, Ali Günaydın, Alper Bozkurt ve Bekir Şengül gibi önemli isimler bulunuyor.
Yılmaz, Yozgat kamuoyunun ve taraftarların desteğini beklediklerini belirterek, 26 Temmuz Cuma günü Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında beraberindeki heyet ile ziyaret etti ve kongre öncesi Yozgat Bozokspor’un yol haritasının çizilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Vali Özkan, “Yozgat Bozokspor, şehrimizin gurur kaynağıdır. Takımımızın başarısı için her zaman gereken desteği sağlayacağız. Amacımız, Yozgat Bozokspor’u daha da ileriye taşımaktır” dedi.
Vali Özkan, başkan adayı Yılmaz ve yönetime başarılar diledi. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.