""

BAL fikstür çekimi 28 ağustosta yapılacak « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:39

BAL fikstür çekimi 28 ağustosta yapılacak

2017-2018 Sezonu Spor Toto BAL Ligi Fikstür Çekimi ve Bilgilendirme Toplantısı 28 Ağustos Pazartesi günü yapılacak. Orhan Saka Amatörler Evi’nde saat 14.00’te gerçekleştirilecek kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Sayın Ali Düşmez başkanlık edecek.

BAL fikstür çekimi 28 ağustosta yapılacak
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 7:00

Bu sezon genel olarak Akdeniz takımlarının ağırlıkta olduğu Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup’ta mücadele verecek olan Yozgatspor’un hangi takımla ne zaman oynayacağının belli olacağı fikstür çekimi sonrasında yeni sezon hazırlıklarına bayram tatili nedeniyle ara verilecek.
Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur maçını oynadıktan sonra 5 Eylül’den itibaren yeniden tesislerde biraraya gelerek çalışmalarına devam edecek olan Kırmızı Siyahlılar, lig için hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.