""

BAMBAŞKA BiR TAKIM GÖRECEKSİNİZ « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:27

BAMBAŞKA BiR TAKIM GÖRECEKSİNİZ

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, taraftarların ikinci yarı bambaşka bir Yozgatspor göreceğini söyledi.

BAMBAŞKA BiR  TAKIM GÖRECEKSİNİZ
Son Güncelleme :

04 Ocak 2018 - 7:00

Yavuz, ilk yarıdaki oynanan oyun ve mücadelenin üstünde bir Yozgatspor izlettireceklerini belirtti.
Yozgatspor 1959 FK’nın Antalya kampı sürüyor. Teknik Direktör Aydın Yavuz, kampın birinci etap kısmının tamamlandığını söyledi.
Yavuz, ikinci etap kamp çalışmalarında dayanıklılığı arttıran, teknik ve taktik ağırlıklı bir antrenman programı uygulayacaklarını ifade etti.
Son hazırlık maçını da bugün Ünyespor ile oynayacaklarını dile getiren Aydın Yavuz, “Ayın 5’inde antrenmanımızı yapıp öğlen kamp programını bitireceğiz. Kamp dönemince ayrılan futbolcularımız oldu. Aramıza katılan bizimle takip ettiğimiz aynı grupta oynadığımız eksik olan bölgelerde kadromuza kattık. Transferlerimiz transfer sezonu bitene kadar devam edecektir. Kulüp yöneticilerimiz ile yaptığımız görüşmelerde hazırlık maçlarında eksik gördüğümüz bölgelere takviye yapacağız.
Önemli olan takımımızı oynatmak. Yarıştan kopmama adına yine yarışın içerisinde olacağız. Kimse merak etmesin ilk yarı oynadığımız maçlardaki mücadelemizi artırarak takım olgusunu yukarı çekerek ikinci yarı inanan, mücadele eden Yozgat takımını taraftarlarımıza seyrettireceğiz. Bunun için buralardayız. Bunun için uğraş veriyoruz. Hazırlık dönemini biraz daha yoğunlaştırarak araya maçlar serpiştirerek iyi bir Yozgat takımını hazırlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.