""

Barış Manço şarkılarıyla anıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 00:00

Barış Manço şarkılarıyla anıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Gönülden Kaleme Öğrenci Topluluğu ve Eğitim ve Müzik Öğrenci Topluluğu ortaklığında Usta Sanatçı Barış Manço’yu Anma Programı düzenlendi.

Barış Manço şarkılarıyla anıldı
Son Güncelleme :

17 Mart 2017 - 7:00

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Grup Füzyon tarafından birbirinden muhteşem eserlerin seslendirildiği anma programına çok sayıda öğrenci katıldı. Barış Manço’nun 7’den 70’e milyonların gönlünde taht kuran birbirinden güzel parçalarını seslendiren gruba üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.
Barış Manço’nun şarkılarıyla hem hüzünlenen hem de eğlenen öğrenciler unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. Konser öncesinde öğrenciler tarafından Usta Sanatçı Barış Manço’nun “Adam Olacak Çocuk” programı canlandırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.