""

Başak’tan Taekwondocu Taşkınöz’e destek « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:21

Başak’tan Taekwondocu Taşkınöz’e destek

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak 10-12 kasımda Edirne’de yapılacak Balkan taekwondo şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Yerköy’lü milli taekwondocu Asena Taşkınöz ve Antrenörü Ahmet Gün ‘ü şampiyonadan önce kabul ederek maddi ve manevi destek verip başarılar diledi.

Başak’tan Taekwondocu  Taşkınöz’e destek
Son Güncelleme :

13 Kasım 2017 - 7:00

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak yaptığı açıklamada; Yerköy’de gerçekten çok başarılı öğrencilerimiz var hem sınavlarda olsun hem de spor alanında olsun her zamanda göğsümüzü kabartan öğrencilerimiz mutlaka oluyor. Bize düşen görev İlçemizin adını Balkan şampiyonasında duyuracak olan Asena Taşkınöz kardeşimize desteğimizi esirgememektir” dedi.
Antrenör Ahmet gün bu tür desteklere ihtiyaçları olduğunu ve bu çocukların Yerköy’ün çocukları olduğunu desteklerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Aziz Başak’a teşekkür ettiklerini belirterek bu desteklerin karşılıksız kalmayacağını belirtip, madalya ile döneceklerinin sözünü verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.