""

Başarı üstüne başarı sergiledi « Yeniufuk Gazetesi

7 Temmuz 2024 - 13:22

Başarı üstüne başarı sergiledi

Akdağmadeni Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Rabia Karadaş, şampiyonluklarına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

Başarı üstüne başarı sergiledi
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2024 - 18:35

01-09 Temmuz tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda 65 kg Low Kick kategorisinde Akdağmadeni Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Rabia Karadaş’ın Türkiye Şampiyonu olduğu duyuruldu.
Akdağmadeni Belediyesi yaptığı paylaşım da “Katıldığı her turnuvada bizleri ve ilçemizi gurulandıran büyük bir başarı hikayesi sporcumuz Rabia Karadaş’ı ve Milli Takım Antrenörlerimiz Tayfun Öztürk ve Taner Öztürk Hocamızı tebrik ediyor, Belediyemize ve ilçemize yaşattıkları bu gurur için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.