Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan tarafından takdir ve tensip edilen Başarı Belgeleri, düzenlenen törende personellere Emniyet Müdürü Koç tarafından verildi.
“GÖSTERDİĞİNİZ ÇABA ŞEHRİMİZİN GÜVENLİĞİNE KATKI SAĞLIYOR”
Belge takdim töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, yürütülen çalışmaların Yozgat’ın huzur ve güvenliğine önemli katkı sunduğunu ifade etti. Koç, özverili çalışmalarıyla öne çıkan personele teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen törende, ödül almaya hak kazanan personel büyük bir memnuniyetle belgelerini teslim aldı. Koç, her bir personelin görevini fedakârca yerine getirmesinin teşkilatın güçlenmesine katkı sağladığını belirtti.
İl Emniyet Müdürü Koç, başarı belgesi alan personeli tebrik ederek, “Gösterdiğiniz fedakârlık ve disiplin, emniyet teşkilatımızın en büyük gücüdür. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
/ Ömer ERTUĞRUL
Başarılı personel ödüllendirildi
Yozgat İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, görevlerinde üstün gayret ve özveri gösteren emniyet personelini ödüllendirdi.




