""

Başer: Bilinçli bir İmam Hatip gençliği yetişiyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:48

Başer: Bilinçli bir İmam Hatip gençliği yetişiyor

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Yozgat milletvekili Yusuf Başer, kendisinin de mezun olduğu İmam Hatip Liseleriyle gurur duyduğunu belirterek, bilinçli bir İmam Hatip mezunlarının yetiştiğini söyledi.

Başer: Bilinçli bir İmam  Hatip gençliği yetişiyor
Son Güncelleme :

26 Aralık 2017 - 7:00

Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta Milli İrade İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlen Kariyer Günleri programı kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.
Programa, Vali Yardımcısı Salih Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Okul Müdürü Ramazan Güneşer ve öğrenciler katıldı.
Milletvekili Başer, ilde “Kariyer Günleri” programının 3.sünü Yozgat’ta Milli İrade İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Milli manevi değerlerine bağlı, güzel ülkemin mukadderatını her şeyin üstünde gören bilinçli bir İmam Hatip gençliği geliyor.”dedi.
Kendisinin Merkeze bağlı Çalatlı köyünde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini anlatan Başer, öğrencilere, başarmak için inanmak, hedefe ulaşmak içinde mücadele etmek gerektiğini söyledi.
DEVLETİMİZ
BÜTÇENİN BÜYÜK BİR KISMINI EĞİTİME AYIRIYOR
AK Parti iktidarları döneminde devletin bütçesinden en büyük payı eğitime ayırdığını kaydeden Başer, “Son yıllarda eğitim alanında çok büyük yatırımlar yapılıyor. Okullarımız fiziki ve genel durumu bakımından son derece modern kalitelerde siz değerli öğrencilerimize hizmet veriyor. Bizlerinde sizlerin ailelerinde tek isteği sizlerin eğitim hayatını başarılı bir şekilde tamamlayarak ailenize, vatanınıza, devletinize bağlı bir bireyler olarak yetişmenizdir. Ülkemiz zor ve sıkıntılı dönemlerden geçti. Hepimizin malumu geçen yıl yaşanılan 15 Temmuz FETÖ askeri darbe girişimi bir kez daha gösterdi ki vatanına, milletine ve devletine bağlı bilinçli bir neslin yetişmesinde eğitimin önemi büyüktür. Bu kapsamda sizler ülkenin geleceği, teminatı ve yarınlarısınız.”diye konuştu.
SINIFLARDAKİ KARA TAHTALARI
KALDIRARAK AKILLI TAHTA VE TEKNOLOJİ SINIFLARI
OLUŞTURDUK
Okullardaki kara tahtaların yerini akıllı tahtalar ve teknoloji sınıfları aldığını vurgulayan Başer, “AK Parti olarak eğitime her zaman büyük önem verdik. Eskiden vatandaşımız okullar açılırken kitap defter almak için zorlanır olmadık sıkıntılar yaşardı. Hamdolsun bizim dönemimizle birlikte okullar açılınca öğrencilerimizin kitapları ve defterleri sınıflardaki sıralarında yerini alıyor. Akıllı tahtalarda ve teknoloji sınıflarında dersler işleniyor. Çok değil bundan 15 yıl öncesi eğitimle şuan ki sistem arasında dağlar kadar farklılıklar var. İşte buda bizim sizlere eğitimimize verilen önemi gösteriyor. Yarın ilerde sizlerde devletimizin önemli kademelerinde görev yapacaksınız. Bunu başaracağınızdan eminim. Çünkü öncelikle bir hedefiniz olacak ve bu hedefe ulaşmak için azim ve kararlılıkla çalışacaksınız.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından Milletvekili Yusuf Başer’e Yozgat’ta mezun olduğu okulların diplomaları Vali Yardımcısı Salih Altun ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı,tarafından diplomaları takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.