""

Başer: Çiftçilerimiz modern tarım aletleri ile üretim yapıyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 13:36

Başer: Çiftçilerimiz modern tarım aletleri ile üretim yapıyor

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti iktidarları döneminde çiftçilerin üretimlerini modern tarım aletleri ile yaptığını söyledi.

Başer: Çiftçilerimiz modern  tarım aletleri ile üretim yapıyor
Son Güncelleme :

24 Nisan 2017 - 7:00

Bu yıl 8.nsi düzenlenen Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarını beraberinde Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı ve bazı partilerle ziyaret eden Milletvekili Yusuf Başer, fuarda bulunan firma sahipleri ve vatandaşlarla sohbet etti.
AK PARTİ İKTİDARLARI DÖNEMİNDE TARIM VE HAYVANCILIK GELİŞTİ
Türkiye’nin AK Parti ile her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık sektöründe de önemli gelişmeler yaşadığını vurgulayan Başer, “AK Parti İktidarı kurulmadan önceyi gözümüzün önüne getirdiğimizde ülkemizin 14 yılda nereden nereye geldiğini görebiliriz. O dönemlerde banka faizleri yüzde yüzün üzerinde çiftçimiz borcunun taksitlerini ödeyemez halde ve tarlasını sürecek mazotu traktörüne koyamaz duruma gelmişti. Çiftçimiz, bankadan kullandığı zirai kredilerin taksidini ödeyemez kapısındaki traktör haczedilirdi. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. İşte o günlerden bugünlere gelmek kolay olmadı. Bugün hala ülkemizin bu gelişmesini içine sindiremeyen iç ve dış güçler FETÖ ve diğer hainler ellerinden gelen bütün kötülükleri yaparak ülkemizde kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Buna asla fırsat vermeyiz. Referandumda halkımızın ortaya koyduğu iradeye herkesin saygılı olması gerekir.”dedi.Yozgat’a yapılan ve yapımı devam eden yatırımların tamamlanmasıyla şehrin daha hızlı gelişeceğini vurgulayan Başer,” Bugün ilimizde yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar gerçekten çok büyük yatırımlardır.
Yeni Şehir Hastanemiz adeta 5 yıldızlı otel konforunda ve fiziki genel durumu bakımından son derece modern cihazlarla donatılmış ve hizmet vermektedir.
Hastanemizle ilgili de pek çok spekülasyonlar yapılmıştı; “Yok yapılmayacak, yok yarım kalacak” bugün geldiğimiz noktada AK Parti hükumetleri ne söz vermişse hepsini bir bir yerine getirmiştir. Hızlı trenin hizmete girmesi ve havaalanı projesinin tamamlanmasıyla illimizin ulaşım sorunu ortadan kalkacaktır. İkinci OSB’ninde buraya yapılacak olması yatırımcılarımıza daha cazip imkanlar sağlayacaktır. 4 bin kişilik cezaevinin tamamlanması ve burada istihdam edilecek personel ve diğer etkenleri de içine katarsak esnafımıza ve şehrimiz ekonomisine önemli katkısı olacak.
Diyanet eğitim merkezi, adli tıp ve diğer projelerimizin tamamlanması ile ilimiz inanıyorum ki kısa sürede gelişmesi daha kolay olacak. Kimse ümitsiz olmasın. Yarınlarımız daha güzel olacak.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.