""

Başer: Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:29

Başer: Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, dün olduğu gibi bugünde her zaman esnaf ve vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Başer: Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2022 - 17:03

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, dün olduğu gibi bugünde her zaman esnaf ve vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan ve partili üyeler ile birlikte Yozgat’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yozgat’ın ilçe, belde ve köylerini karış karış gezerek yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceleyerek takibini yapan Milletvekili Başer’in bugünkü programı Yozgat esnaf ve vatandaşlar oldu. Ziyaretlerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Milletvekili Başer, “Milletvekili seçildiğim ilk günden bu yana her zaman vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret ediyorum. Yozgat’ımız ilçelerimizle bir bütündür. İlimizin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik yatırım ve hizmetlerin gelmesi noktasında gerek ilgili bakanlıklarımız gerekse bürokrasi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız ilimize ve insanımıza en iyi şekilde hizmeti sunmaktır. Bunun gayreti içerisindeyim. Bugünde ilimiz esnafını ziyaret ettim. Esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olduk. Dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik sıkıntı elbette ülkemizde de kısmen yaşansa da Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi tecrübesi ve öngörüsü ile inşallah en kısa sürede bu sıkıntının üstesinden de gelinecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Dışarıda ülkemizin her alanda çökmesi ve kaos oluşmasını isteyen mihraklar ve onların içerdeki destekçileri asla şunu unutmasınlar ki 15 Temmuz başta olmak üzere bu zaman kadar girişimde bulunan hainler asla emellerine ulaşamamışlardır. Bundan sonrada Allah’ın izni ile ulaşamayacaklardır. Muhalefet her ne kadar yapılan yatırımları görmezden gelse de; sadece Yozgat’ımızda değil ülkemizin dört bir tarafından yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İnşallah 2023 seçimlerinde de Cumhur İttifakı ile bu yatırımlar artarak devam edecektir. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza  AK Parti’ye güveni tamdır.”diye konuştu. Nazife EKİCİ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.