""

Başer: Yatırımların tamamlanması ile Yozgat daha hızlı gelişecek « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:17

Başer: Yatırımların tamamlanması ile Yozgat daha hızlı gelişecek

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer,Yozgat’ın her alanda gelişim ve değişim süreci yaşadığını belirterek, yapımı devam eden projelerin tamamlanması ile Yozgat’ın daha hızlı gelişeceğini söyledi.

Başer: Yatırımların tamamlanması  ile Yozgat daha hızlı gelişecek
Son Güncelleme :

28 Haziran 2017 - 7:00

Milletvekili Başer, Yozgat Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanarak hizmete açılan Beyaz Han Çarşısındaki esnafları ziyaret etti.
Her hafta sonu Yozgat’a gelerek vatandaşlarla bir arada olmaya gayret eden Milletvekili Başer, esnafların ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı. Esnafların bayramını kutlayan Milletvekili Başer, “Bir ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Ramazan Bayramının ülkemize dünya ülkelerine huzur barış kardeşlik getirmesini diliyoruz. Bugün özellikle orta doğu ülkelerinin durumu gerçekten içler acısı. Müslüman ülkeler, müslüman kardeş ülkeye sahip çıkması gerekirken emparyalist güçlerin isteği doğrultusunda cephe alıyor. Ülkemiz tarih boyunca her zaman masum ve mazlumların yanında olmuştur.”dedi.
YATIRIMLARIN
TAMAMLANMASIYLA YOZGATIMIZ HAK ETTİĞİ NOKTAYA GELECEK
AK Parti iktidarları döneminde Yozgat’ın yatırımlara kavuştuğunu vurgulayan Başer, “Yozgat’ımıza büyük yatırımlaryapıldı. Bunlardan bazıları tamalandı bazıları ise yapım çalışmaları devam ediyor. Ülkemiz ve Yozgat’ımız Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırımlara AK Parti ile kavuştu. İlimizin ünüversite özlemi 2006 yılında hükümetimiz sayesinde son buldu. Adliye Sarayı, o dönemde yine yarım kalan ve tamamlanması bize nasip olan Rehabilitasyon Merkezi, Kadın Doğum Çocuk Hastanesi, Emniyet Müdürülüğü Binasını biz hizmete açtık. Yozgat Şehir Hastanesi başlı başına ilimiz için büyük bir değerdir. Bu kapsamda vatandaşlarımız hizmette kalite standardının daha da artırılmasını istiyor. Bu hizmeti ve kaliteyi sunacak gerçekleştirecek tek parti de AK Partidir.”dedi.
HIZLI TREN VE
HAVAALANI PROJESİNİN
TAMAMLANMASI İLE YOZGAT DAHA HIZLI
KALKINACAK
Yozgat’ın her alanda kalkınma hamlesi yaşayacağını kaydeden Milletvekili Başer, “Şehrimiz büyüyor ve gelişiyor. Yapılan ve yapımı devam eden yatırımların tamamlanması buna daha fazla ivme kazandıracak. İlimize yapılan sosyal tesisler Spor Vadisi, Olimpik Yüzme Havuzu, kadınlara yönelik termal aqua park sosyal anlamda Yozgat’ımıza ayrı bir hava katıyor. Diyanet eğitim merkezi,Adli Tıp Kurumu, 4 bin kişilik Kapalı Cezaevi ve diğer yatırımlar, hızlı tren ve havaalanı projesinin tamamlanması ile Yozgat’ımız göç veren değil göç alan şehir haline gelecek.”diye konuştu.
ÜLKEMİZİN
GELİŞİMİNİ NE
TERÖR NE FETÖ
ENGELLEYEMEYECEK
Ülkenin gelişimini engellemek için terör örgütlerinin, işbirlikçilerinin ve FETÖ’nün her türlü hainleğe başvurduğunu vurgulayan Başer, “Türkiye gelişiyor büyüyor. Bu durumu çekemeyen hainler ve onun içerde ve dışardaki uzantıları, bu büyümeyi durdurmak ülkede kaos ortamı oluşturmak için 15 Temmuz FETÖ darbe girişimini gerçekleştirdi. Bu hainler devletin silahını milletine doğrultarak 300’e yakın insanımızı şehit etti ve iki bin küsür insanımızda yaralandı. Türkiyemizin etrafı adeta ateş çemberi, ortadağu ülkelerindeki yangın tabiki bizi de etkiliyor. İçerde ve dışardaki hainler ve onların ibirlikçileri ile ülkemiz yedi düelle mücadele ediyor Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inşallah bu sıkıntıları tek tek aşacağız. Birlik ve berabeliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.