""

Başer’den teşekkür « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:05

Başer’den teşekkür

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yozgat’ın rekor oyla Erdoğan’a destek verdiğini belirterek, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ımızda da Cumhurbaşkanımız hakikaten seviliyor. Sadece Yozgat için değil tüm Türkiye için, dünya mazlumları için gerekli olduğunu biliyoruz.”dedi.

Başer’den teşekkür
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 17:36

İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgatlı hemşerilerine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Yozgatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 21 yıldır Cumhurbaşkanımızın Yozgat’a yaptığı hizmetlerin karşılığı olarak Yozgatlı da tüm seçimlerde Cumhurbaşkanımıza gerekli her türlü desteği verdi. Son seçimde de hem Milletvekilliğinde sayıyı düşürmedi, hem de yüzde 76 oy oranı ile Türkiye 4’üncüsü olduk. Bu çok önemli bir mesajdı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ımızda da Cumhurbaşkanımız hakikaten seviliyor. Sadece Yozgat için değil tüm Türkiye için, dünya mazlumları için gerekli olduğunu biliyoruz. Ben değerli hemşehrilemize Türkiye yüzyılında yeni bir başlangıca destek verdikleri için Yozgat halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Yozgat olağanüstü bir başarı göstererek tüm teşkilatlarımız ile birlikte Yozgat halkı yüzde 76,2 ile Türkiye dördüncüsü yaptı. Cumhurbaşkanımız da 21 yıldır Yozgat’ımıza çok değerde hizmetler yaptı, biz de bu hizmetlerin karşılığını oy olarak verdik. İlk Şehir Hastanesinin Yozgat’a yapılması, Yüksek Hızlı Trenimiz diğer yapılan hizmetlere bakıldığında Yozgat diğer illere göre pozitif ayrımcılık aldı. Cumhurbaşkanımız Yozgat’ı seviyor, Yozgatlı da bu sevgisine rekor oy vererek gösterdi. İnşallah bundan sonra çalışmalarımız artarak devam edecektir. Teşkilat olarak omuzlarımızdaki yükün daha da arttığı bilincindeyiz. İnşallah bu çalışmalarımız önümüzdeki süreç içerisinde artarak devam edecektir.” İhsan ÇELİKKAYA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.