""

Başer’den “Zoru Başaranlar” konferansı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:43

Başer’den “Zoru Başaranlar” konferansı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yozgat İl Müdürlüğü tarafından “Bilgiden Bilince Zoru Başaranlar” konulu konferans düzenlendi.

Başer’den “Zoru Başaranlar” konferansı
Son Güncelleme :

07 Aralık 2017 - 7:00

KYK Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer öğrencilere eğitimin öneminden bahsederek başarı için hedef ve ideallerinin olması gerektiğini söyledi. Milletvekili Başer, Yozgat Merkez Çalatlıköyünde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini belirterek, önce bir şeyi hayal etmek ve onu başarmak için mücadele etmek gerektiğini belirtti.
İmam Hatip lisesi mezunu olduğunu ve o dönemde avukat olmayı hedeflediğini vurgulayan Başer, “İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine girmek istiyordum, Hayalime kavuşmak için çok çalıştım, mücadele ettim ve kazandım. Gençlerimizin de önce hayal etmesi gerekiyor. Hayal et, mücadele et, zafer senindir.” dedi.
Eskiden, lise ve üniversite öğrencilerinin en büyük sorununun barınma sorunu olduğunu vurgulayan Başer, “Bugün devletimiz, 5 yıldızlı otel konforunda öğrencilerimize barınma imkanı sunuyor, burs ve kredi imkanları var. Artık kendi evlerimizde olmayan imkanların çoğu yurtlarımızda sağlanıyor. Gençler geleceğimizdir, gençlerimiz her şeyin en iyisine layıktır.” diye konuştu. Program sonunda Başer, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Konferans sonunda KYK Yozgat İl Müdürü Rasim Parlak, Milletvekili Başer’e teşekkür ederek günün anısına bir tablo hediye etti.
Konferansa,Milletvekili Başer’in yanı sıra İl Başkanı Celal Köse ve partili üyeler katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.