""

Başıboş köpekler halkı korkutuyor « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 21:37

Başıboş köpekler halkı korkutuyor

Yozgat merkez Bahçeşehir Mahallesi sakinlerinin sokak köpekleriyle başı dertte. Mahalleli, kendilerinin ve özellikle de çocuklarının karşı karşıya olduğu tehlike sebebiyle endişelendiklerini söyleyerek adeta teyakkuzda bekliyor.

Başıboş köpekler halkı korkutuyor
Son Güncelleme :

17 Eylül 2021 - 18:03

Yozgat Bahçeşehir Mahallesi’nde başıboş şekilde gruplar halinde dolaşan köpekler yüzünden mahalle sakinleri çocuklarını sokağa çıkaramıyor.
Başıboş köpeklerin yoğun olarak bulunduğu olduğu mahallede vatandaşlar, “Korkudan çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz. Bizler de sokağa korkarak çıkıyoruz. Allah korusun birine saldırsalar, birinin başına kötü bir şey gelse bunun vebalini kim ödeyecek. Yetkililerden ricamız bir an önce bu soruna bir çözüm üretmeleri.
Okullar açıldı çocuklarımızı bu kadar köpeğin arasından okula korka korka götürüyoruz. Mahalle içerisinde denk gelmesek okul önünde denk geliyoruz. Evet biz de hayvan seviyoruz ama bu kadar kalabalık ve saldırgan olunca korkuyoruz. Onlarında canını acıtmadan bu işe bir önlem alınmalı.
Her gün haberlerde başıboş köpekler tarafından saldırıya uğrayan, yaralanan ve hatta hayatını kaybeden çocukları görüyoruz. Aynı olayların çocuklarımızın da başına gelmesinden çok korkuyoruz” ifadelerini kullandılar. / Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.