""

Başkan Açıkel’in sağlık durumu iyi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:08

Başkan Açıkel’in sağlık durumu iyi

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, dün akşam meydana gelen trafik kazasında sağ elinden hafif şekilde yaralandı. Kazada araçta maddi hasar meydana geldi.

Başkan Açıkel’in sağlık durumu iyi
Son Güncelleme :

22 Eylül 2021 - 18:39

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür ederek sağlık durumu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Dün akşam ufak bir trafik kazası geçirdik. Çok şükür iyiyim. Merak edilecek bir durum yok. Görevimize devam ediyoruz. Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum.”dedi.
Boğazlıyan Sarıkaya yolu Yapalak Köyü mevkiinde meydana gelen kazada; Sarıkaya istikametine seyir halinde olan Başkan Açıkel’in aracı yola aniden çıkan köpeğe çarptı. Çarpmanın şiddeti ile aracın hava yastıkları patlarken, Açıkel, sağ elinden hafif şekilde yaralandı.
Araçta Açıkel ile birlikte bulunan Avusturya Türk Federasyon Başkan Yardımcısı Mevlüt Tetik, kazadan yara almadan kurtuldu. Başkan Açıkel’in tedavisi Sarıkaya Devlet Hastanesi’nde ayakta yapılırken, Açıkel’i İlçe Emniyet Müdürü Bülent Gümüşay ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Kızıl da yalnız bırakmadı.
Yozgat Valisi Ziya Polat’ta Başkan Açıkel’i telefonla arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Biz de Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak Belediye Başkanı Ömer Açıkel’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.