""

Başkan Akgün; Arsuz maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 18:35

Başkan Akgün; Arsuz maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz

Yozgatspor1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, Arsuzspor maçından da üç puan ile ayrılarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Başkan Akgün; Arsuz maçından  3 puanla ayrılmak istiyoruz
Son Güncelleme :

21 Ekim 2017 - 7:00

Akgün, “Lig uzun bir maraton. Zorlu bir süreçten geçeceğiz. Önümüzde zorluk derecesi yüksek maçlar var. Biz teknik direktörümüzün direktifleri doğrultusunda bu sezon maç maç gidiyoruz. Her maçı final niteliğinde oynayacağız” dedi.
Takımın 8 ay sonra ilk kez taraftarıyla buluşacağını dile getiren Ahmet Akgün, maça büyük bir ilgi beklediklerini kaydetti.
Akgün, “Yozgatspor taraftarını Pazar günü stadyuma bekliyoruz. İnşallah seyir zevki yüksek, bol gollü bir mücadele izleteceğiz” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19