""

Başkan Altuntaş’tan Muhtarlar Derneği’ne ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

22 Ekim 2024 - 04:25

Başkan Altuntaş’tan Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla hafta sonu gerçekleşen İlçe Kongrelerinin ardından muhtarlarla bir araya gelerek, onların gününü kutladı.

Başkan Altuntaş’tan Muhtarlar Derneği’ne ziyaret
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 17:51

Altuntaş, beraberinde AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette muhtarlara sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diledi.
Kutlama programında, muhtarların yerel yönetimlerin temel yapı taşlarından biri olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş, muhtarların, halk ile devlet arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü ifade etti. Başkan Altuntaş, “Muhtarlarımız, mahallerindeki sorunları yerinde tespit edip, çözüm önerileri sunarak yerel yönetimlerin güçlenmesine katkıda bulunmaktadır. Onların çalışmaları, toplumsal huzur ve dayanışmanın sağlanmasında büyük bir rol oynamaktadır” dedi.
Muhtarlar, mahallerinde yaşanan sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında görüşlerini dile getirerek, Altuntaş’a taleplerini iletti. Altuntaş, muhtarların taleplerini dinleyerek, her zaman yanlarında olduklarını ve çözüm odaklı çalışmalara destek vereceklerini belirtti.
Muhtarların, yerel yönetimlerin önemli bir parçası olduğunu yineleyen Altuntaş, “Devletimizin sunduğu hizmetlerin halka ulaşmasında muhtarlarımızın katkısı çok büyüktür. Bu nedenle, Muhtarlar Günü vesilesiyle tüm muhtarlarımızı kutluyor, onların sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
İl Başkanı Çelebi Altuntaş, konuşmasının sonunda, Yozgat’taki muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, daha huzurlu bir toplum yaratmak için önemli bir misyon üstlendiklerine vurgu yaptı. Muhtarlarda Başkan Altuntaş ve meclis üyelerine teşekkür ederek, yerel yönetimlerin desteklerinin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade ettiler.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.