""

Başkan Arslan, Abide iş Hanında incelemelerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:41

Başkan Arslan, Abide iş Hanında incelemelerde bulundu

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Abide İş Hanında incelemelerde bulunarak işyeri zarar gören esanflarla görüştü, zararının karşılanması için ellerinde gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Başkan Arslan, Abide iş Hanında  incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

08 Eylül 2017 - 7:00

Önceki gece Abide İş Hanı’nda sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında iş hanında bulunan iş yerlerinde büyük çapta zarar meydana geldi. Yangına müdahale eden İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonrasında yangını kontrol altına aldı.
Başkan Arslan, işhanı esnafına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak “Üzücü bir olay yaşandık. Sevinci tarafı can kaybının yaşanmamasıdır. İş hanımızı en kısa sürede tekrar eski haline getirmek için çalışmalara başladık. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için belediyemize ait birimleri farklı bölgelere taşıyarak geçici olarak buralarda hizmet vermeye başladı. Su tahakkuk ve tahsilat servisimiz belediye merkez binamızda geçici olarak hizmet veriyor. Vatandaşlarımızın bu konuda mağdur olmaması için her türlü önlem alındı. Hiç kimse böyle bir olayın yaşanmasını elbette istemez. Biz bundan sonra bu gibi olayların yaşanmaması için elimizden gelen bütün detbirleri alacağız. Bu vesile ile işhanı esnafımıza bir kez daha geçmiş olsun diyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.