""

Başkan Arslan, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:18

Başkan Arslan, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret ederek, ilçenin kültürel ve turistik potansiyelini artırmaya yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Arslan, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:31

Ziyaret sırasında, Yerköy’ün tarihi ve doğal zenginliklerinin tanıtımına yönelik yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu. Başkan Arslan, Yerköy’ün kültürel mirasının korunması ve turizmin geliştirilmesi için bakanlıktan destek talep etti. Başkan Arslan, “Yerköy’ün tarihi ve doğal güzelliklerini daha iyi tanıtmak ve bu potansiyeli değerlendirmek amacıyla yeni projelere ihtiyaç var. Bu bağlamda, Bakanlığımızın desteği oldukça önemli” şeklinde konuştu.
Bakan Ersoy, Yerköy Belediyesi’nin projelerine destek olma konusunda kararlı olduklarını vurgulayarak, “Yerköy’ün turizm potansiyelinin farkındayız. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için iş birliği içinde olacağız” dedi.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.