""

Başkan Arslan tebrik etti « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 22:18

Başkan Arslan tebrik etti

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, İzmir’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Buğlem Doğan’ı sosyal medya aracılığı ile teşekkür etti.

Başkan Arslan tebrik etti
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2024 - 19:29

Başkan Arslan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı, “İzmir’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Buğlem Doğan’ı sporcumuzun yetiştirilmesinde büyük emeği olan Ahmet Gün hocamı tebrik ediyorum. Sporcumuza ve hocamıza bizleri gururlandırdıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun.”
/Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19