Sergide öğrencilerin hazırladığı eserleri tek tek inceleyen Başkan Arslan, gençlerle birebir sohbet ederek projeleri hakkında bilgi aldı. Arslan, yaptığı açıklamada, “Evlatlarımızın bilgiye, sanata ve bilime olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Bu tür etkinlikler, çocuklarımızın potansiyelini keşfetmesi açısından çok kıymetli” ifadelerini kullandı.
Öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Arslan, Yerköy Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. / Haber Merkezi
Başkan Arslan’dan yılsonu sergisine ziyaret
Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Doğruyol ve Meclis Üyeleri Mustafa Öcek, Mehmet Yılmaz ve Hakan Işık ile birlikte Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi’nin yıl sonu sergisine katıldı.


