""

Başkan Bozkurt: Halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:53

Başkan Bozkurt: Halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz

Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, ilçede alt yapı ve üst yapı sorunlarına büyük önem verdiklerini belirterek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını söylediç

Başkan Bozkurt: Halkımıza en iyi  hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2017 - 7:00

Başkanlık görevine geldikten sonra ilçenin sorunlarını öncelik sırasına göre bir bir çözdüklerini kaydeden Başkan Bozkurt,” Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren aynı heyecan ve aynı şevkle ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak sadece alt yapı ve üst yapı sorunuyla değil sosyal sorumluluk projelerinde de belediyemiz oldukça güzel çalışmalara imza atıyor.
Bu kapsamda Osman Durmaz (100.yıl) ve Cumhuriyet Caddesinin su şebeke hattı yenilendi. Yer altına Baca sistemi yerleştirildi, aydınlanma direkleri değiştirildi ve kanalizasyon hattı yenilendi. Yaz kış demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çekerek ilçemizi örnek yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.