""

Başkan Celal Köse; Ortak paydamız Yozgat « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:34

Başkan Celal Köse; Ortak paydamız Yozgat

Başkanlık görevine geldiği günden bu yana esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren ve istişare toplantıları düzenleyen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Şehrimizi, ortak akılla yönetiyoruz.”dedi.

Başkan Celal Köse; Ortak paydamız Yozgat
Son Güncelleme :

24 Eylül 2021 - 18:27

Ortak akla ve istişareye büyük önem veren Başkan Köse, belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek belediye tarafından hazırlan; projeleri, çalışmaları, planlamaları ve yeni gelişmeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini dinleyen Başkan Köse, Yozgat’ın dinamikleri ile de sürekli değerlendirmelerde bulunarak Şehrin eksiklerini tespit ediyor.
Yapılan istişare toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Celal Köse, “Şehrimizi tarihi, kültürel, sosyal ve birçok noktada ileriye taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız ve projelendirdiğimiz çalışmaların hepsinde, hemşehrilerimizin beklentilerini ön planda tutuyoruz. Ortak amacımız Yozgat için, çocuğundan yaşlısına herkesle istişare içerisindeyiz. Bugün de belediye meclis üyelerimizle bir araya geldik. Çalışmalarımızı ve projelerimizi anlatarak, önerilerini dinledik. Programımıza katkı veren değerli meclis üyelerimize şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum.”dedi.
Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.