""

Başkan Codar’ı da ziyaret ettiler « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 05:31

Başkan Codar’ı da ziyaret ettiler

DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge ve DSP Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, partisinin Sorgun İlçe Başkanı Durak Erdoğan ve Çayıralan İlçe Başkanı Hami Külcü ile birlikte Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Codar’ı da ziyaret ettiler
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 17:33

Geçtiğimiz hafta içerisinde Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan, Sorgun ve Sarıkaya’ya bir dizi ziyaret gerçekleştiren DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge ve DSP Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, partisinin Sorgun İlçe Başkanı Durak Erdoğan ve Çayıralan İlçe Başkanı Hami Külcü ile birlikte Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar’ı makamında ziyaret ettiler.
Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette ilçe ve belediye çalışmaları hakkında ziyaret heyetine bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnunluğu da dile getiren Başkan Ömer Codar ziyaret heyetini, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini göstermek üzere yaz aylarında Çayıralan’a tekrar davet etti. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.