""

Başkan Ekinci: “Modern Sorgun için çalışmalarımız aralıksız sürüyor” « Yeniufuk Gazetesi

22 Eylül 2024 - 20:30

Başkan Ekinci: “Modern Sorgun için çalışmalarımız aralıksız sürüyor”

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Ekinci, ilçede devam eden çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Başkan Ekinci: “Modern Sorgun için çalışmalarımız aralıksız sürüyor”
Son Güncelleme :

22 Eylül 2024 - 17:56

Ekinci, Sorgun’u daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için yapılan çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirtti.
Başkan Ekinci, yaptığı paylaşımda şehrin genelinde başlatılan imar ve inşa çalışmalarının hem estetik hem de işlevsellik açısından önem taşıdığını vurguladı. Özellikle okulların bulunduğu bölgelerde güvenliği artırmaya yönelik projelere dikkat çeken Ekinci, “Çocuklarımızın okula güvenli ulaşımını sağlamak için yolları araçlara, kaldırımları ise yayalara uygun hale getiriyoruz. Okul önlerinde hız kesici kasisler yaparak öğrencilerimizin güvenliğini ön planda tutuyoruz” ifadelerini kullandı.
Kurallara uyulan, güvenli, mutlu ve huzurlu bir Sorgun yaratmak amacıyla yürütülen bu çalışmaların kesintisiz devam edeceğini vurgulayan Ekinci, “Modern Sorgun imajını destekleyen adımlar atıyoruz. Hemşehrilerimiz için daha iyi bir yaşam sunmak adına sahadayız” dedi./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.