""

Başkan İlker: Eşyasız ev, ev olmaz! « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:48

Başkan İlker: Eşyasız ev, ev olmaz!

Türk Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ekrem İlker Türk Kızılayı orman yangınlarının başladığı günden itibaren afet bölgelerinde bütün imkânlarıyla yerini aldığını söyledi.

Başkan İlker: Eşyasız ev, ev olmaz!
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2021 - 17:49

Türk Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ekrem İlker Türk Kızılayı orman yangınlarının başladığı günden itibaren afet bölgelerinde bütün imkânlarıyla yerini aldığını söyledi.
Başkan İlker yangın afeti ile ilgili yaptığı açıklamada “ Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında Türk Kızılayı beslenme hizmetlerinden sorumlu kuruluş olarak; mobil ikram araçlarıyla bir yandan beslenme hizmetini sağlarken diğer yandan ayni yardım malzemeleri ile bütün ekip arkadaşlarımız, yangın bölgelerindeki şube başkanlıklarımız, üyelerimiz ve gönüllerimizde birlikte afet bölgesinde canla başla mücadele ediyorlar. Bu kapsamda Türk Kızılayı nakdi ve ayni yardım kampanyası başlatmıştır. Acil ihtiyaç malzemeleri olarak tespitini yaptığımız yardım paketlerinden oluşan ev eşyası, mutfak eşyası, tekstil ürünü, temizlik ve hijyen paketleri, gıda kolisi olarak bu bu yardımların nakdi karşılıkları Türk Kızılayı bağış araçları vasıtası ile hayırsever vatandaşlarımızdan alınacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Vatandaşlarımız ayrıntılı bilgi için şube başkanlığımıza ulaşabilir, internet sitemiz ve sosyal medya sayfalarımız aracılığıyla bilgi alabilirler. Devam eden yangınların bir an önce söndürülmesi ve yangın afetinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının bir an önce sarılması için bu yardım çağrısını duyuruyoruz. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu yarayı da hep beraber saracağımıza eminiz. Şimdiden bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.