""

Başkan İnce muhtarlarla bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

26 Ekim 2024 - 09:28

Başkan İnce muhtarlarla bir araya geldi

Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, “Muhtarlar Günü” vesilesiyle İlçe Kaymakamı Furkan Nezir ile birlikte köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan İnce muhtarlarla bir araya geldi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 17:29

Başkan İnce, muhtarların özverili çalışmalarına dikkat çekerek, “Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günlerini tekrar kutluyorum,” ifadelerini kullandı.
Etkinlikte muhtarlarla sohbet eden İnce, yerel yönetimlerin başarısında muhtarların önemli bir rol oynadığını vurguladı. Muhtarların, köy ve mahalle halkının taleplerini iletmek ve sorunları çözmek konusundaki çabalarının büyük takdir topladığını belirtti.
Bu anlamlı buluşma, muhtarların yerel yönetimle olan bağlarını güçlendirmesi açısından da önem taşıdı. Başkan İnce, muhtarlarla birlikte daha iyi hizmetler sunmak için iş birliği içinde çalışacaklarını ifade etti.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.