""

Başkan Korkmazyiğit Vatan Partisi’ne davet etti « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:04

Başkan Korkmazyiğit Vatan Partisi’ne davet etti

Vatan Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Korkmazyiğit yaptığı açıklamada, ülkemizin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade etti. Korkmazyiğit, mevcut iktidarın sorunlara çözüm bulamadığını, Türkiye’nin sorunlarına sadece partisinin çözüm bulacağını vurgulayarak Yozgatlı vatandaşları Vatan Partisi’ne davet etti.

Başkan Korkmazyiğit Vatan Partisi’ne davet etti
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2024 - 18:23

Vatan Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Korkmazyiğit yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. 23 yıllık MHP destekli AKP hükümeti, olaylar ve sorunlar karşısında çözüm bulamıyor. ABD güdümündeki muhalefet CHP ise kendi gündemi ile hareket ederek, ülke gerçeklerinden çok uzakta. Ne iktidarın, ne destekçilerinin, ne de CHP’nin sorunlar için çözümü yoktur. Ülkemizin görünen sorunları yanında görünmeyen 3 önemli sorunu daha mevcuttur.
Bu sorunların birincisi ABD’ye karşı ülkemizi savunmak, ikincisi temel ihtiyaç maddelerimiz dahil tükettiklerimizi üretememek ve tamamen tüketim toplumuna dönüşmektir. Üçüncü ve en önemli sorunumuz ise toplum olarak Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerinden uzaklaşmaktır. Hükümet ve toplum olarak acilen Atatürk ilkelerine dönmemiz şart olmuştur.
Bugün siyasi partiler içinde Vatan Partisi, “Önce vatan”, “Türk Milleti” ve “Türkiye Cumhuriyeti Devleti” diyen tek siyasi partidir. Vatan Partisi’nde merkez ilçe başkanı olarak görev yapmaktan onur duyuyorum. Yozgatlı tüm hemşehrilerimi Vatan Partisi’ne davet ediyorum.” / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.