""

Başkan Köse: Kaybedecek zamanımız yok « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:09

Başkan Köse: Kaybedecek zamanımız yok

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, göreve geldikleri günden bu yana Yozgat’ın daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir haline gelmesi için yoğun gayret sarf ettiklerini belirterek, kaybedecek zamanlarının olmadığını söyledi.

Başkan Köse: Kaybedecek zamanımız yok
Son Güncelleme :

09 Nisan 2022 - 11:13

Belediye Başkanı Celal Köse, amaçlarının Yozgat’ın her alanda kalkınması ve gelişmesi olduğunu vurgulayarak,“Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarımızı ortak akılla, istişare ile hareket ederek proje aşamasına dönüştürüyor ve şehrimizde hayata geçiriyoruz.”dedi.

PROJELERİN TAMAMLANMASIYLA ŞEHRİMİZ DAHA HIZLI GELİŞİM SÜRECİNE GİRECEK

Projelerin tamamlanmasıyla şehrin her alanda gelişme süreci yaşayacağını söyleyen Başkan Köse,  “Çapanoğlu Büyük Cami Projemizde son gelindi. Bunun yanı sıra aynı bölgede bulunan Eski Hal Binası İş Merkezi projeleri tamamlandığında kentin ticari ve ekonomik gelişmesine de büyük katkı sunacak. Menekşe evlerinin bulunduğu bölgeye yapılacak olan Millet Bahçesi çalışmaları devam ediyor. Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi” projemizde 180 hak sahibi hemşehrimizin yapılacak olan yeni konutlarının kurası Çevre, Şehircilik ve İklimlendirme Bakanlığı ve noter tarafından hak sahipleri huzurunda yapıldı. Bu yıl kış şartları ağır geçti bol rahmet yağdı. İnşallah bu yağışlar devam eder. Bizde belediye olarak baharla birlikte çalışmalarımızı daha da hızlandırırız.” diye konuştu.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ
Seçim döneminde vatandaşa verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Köse, “Özellikle mahallelerde büyük ihtiyaç duyulan mahalle konaklarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çok amaçlı olarak kullanılabilecek bir ‘kültür evi’ olarak düşündüğümüz konaklarda, mahalle sakinlerimiz, düğünü, nişanını yapabilecek, mevlidini okutabilecek. Daha farklı sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunabilecek. Gençlerimiz ve öğrencilerimize okuma salonu, kütüphane planlıyoruz. Öğrencilerimiz bu okuma salonları ve kütüphaneden istedikleri gibi yararlanabilecekler.  Yozgat’ımızı daha yaşanır, insanların mutlu, huzurlu bir yaşantı sürdüğü şehir yapmanın gayreti içerisindeyiz buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”şeklinde konuştu.

SPORA VE SPORCUYA YATIRIM
Yozgat Belediyesi en büyük yatırımlarından birini de spora ve sporcuya  yaptı. Yozgatspor’un içerisinde bulunduğu durum göz önüne alınarak Belediye Bozokspor takımını kuran ve hedefini BAL ve sonraki yıllarda üst ligler olarak belirleyen Belediye, güreş ve hentbola da el attı. Belediye Hentbol Takımı play-off mücalesi verirken, Bozokspor futbol takımı da şampiyonluk yürüyüşüne kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Köse, spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.