""

Başkan Köse, makamı bıraktı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:08

Başkan Köse, makamı bıraktı

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında temsili olarak makam koltuğunu çocuklara bıraktı.

Başkan Köse, makamı bıraktı
Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 13:41

23 Nisan Bayramı dolayısıyla Yozgat Şehit Abdullah Bozkurt İlkokulu 2 A Sınıfı öğrencileri Ceyda Erkaya, Nehir Kısa ve Süleyman Erdoğan, öğretmenleri gözetiminde belediyeye geldi. Minik misafirlerini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Celal Köse, çocuklarla yakından ilgilenerek makamını çocuklara devretti.

“Makam geleceğimizin teminatı göz nurumuz çocuklarımıza emanet” diyen Başkan Köse,  “Bugün tüm çocuklarımızın bayramı. Bizde miniklerimizin heyecanı ve mutluluğuna ortak olduk. Hepsi birbirinden kıymetli, pırıl pırıl çocuklarımızın hedefleri yüksek. Rabbim, bahtlarını açık eylesin.  Bugün bu ve farklı makamlarda bizler varız ama ileride geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımız bu makamlarda olacak. Bu vesileyle; 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Meclisimizin kuruluşundan itibaren hizmeti geçenleri ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101’inci yıl dönümünü ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” diye konuştu.

Kısa süreliğine başkanlık koltuğunu devralan çocuklarda bugün kendi bayramları olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımızın makamına oturduk. Bizle yakından ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyoruz.”diye konuştu. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.