""

Başkan Köse’den karla mücadele ekibine sıcak çorba « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:32

Başkan Köse’den karla mücadele ekibine sıcak çorba

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, ilde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar temizleme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekiplere ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.

Başkan Köse’den karla  mücadele ekibine sıcak çorba
Son Güncelleme :

25 Ocak 2022 - 17:41

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, ilde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar temizleme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekiplere ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.
Belediye Başkanı Celal Köse, yaptığı açıklamada; Yozgat’ta son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığını belirterek, ekiplerin gece gündüz kar temizleme çalışmasını sürdürdüğünü söyledi.
Karla mücadele eden ekiplere sıcak çorba ikramında bulunduklarını vurgulayan Başkan Köse, “Ekiplerimiz gece gündüz vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizlerde bu çalışmalarda ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Bu kar yağışında vatandaşlarımız belki haklı olarak serzenişte bulunabilirler fakat kar ve tipi nedeniyle 3-5 kez açtığımız yolar yeniden kapandı. Ama buna rağmen ekiplerimiz hiç durmadan karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımda aksamaların yaşanmaması için belediye iş makinelerine takviye için ilimizde bulunan 11 JCB kepçeyi de kiralayarak kar temizleme çalışmalarına devam ediyoruz. Ülkemizde ve ilimizde son yıllar kurak geçmişti. Bu yağışla birlikte inşallah yer altı sularımızda, baraj ve göletlerimizde doluluk oranlarına ulaşır. Vatandaşlarımızdan tek bir şey istiyoruz mecbur kalmadıkça araçları ile hareket etmesinler. Çünkü sahadayız ve çalışmalarımızı rahat bir şekilde sürdürebilmek için araçların da bizlere engel teşkil etmesini istemiyoruz.”diye konuştu. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.