""

Başkan Ömer Aydoğmuş’tan Genç Sporculara destek « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 02:08

Başkan Ömer Aydoğmuş’tan Genç Sporculara destek

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, kulübün altyapı takımı çalışmalarına destek vererek, genç sporcuların gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.

Başkan Ömer Aydoğmuş’tan Genç Sporculara destek
Son Güncelleme :

15 Eylül 2024 - 17:34

Başkan Aydoğmuş, altyapı takımıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü altyapı takımımız, antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta Tokat Zile Spor U14 takımını Akdağmadeni şehir stadyumunda misafir ettik ve gençlerimiz dostluk çerçevesinde bir hazırlık maçı yaptı. Başta Tokat Zile Gücü oyuncuları ve Teknik Direktör Harun hocamız olmak üzere, centilmence mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Aydoğmuş, altyapı çalışmalarında emeği geçen antrenörlere de özel bir teşekkür etti. Aydoğmuş, “Kulübümüz, 8-14 yaş arası sporcularımızın eğitimi için büyük bir özveriyle çalışıyor. Teknik Direktörümüz Hakan Altın, Seyit Ali Altın ve Takım Koordinatörümüz İsmet Yaşar’ın emekleri, gençlerimizin gelecekte başarılı birer sporcu olmaları yolunda büyük katkı sağlayacaktır. Biz de kulüp olarak gençlerimize her zaman tam destek vermeye devam edeceğiz,” diye konuştu.
Aydoğmuş, Yozgat Bozok Spor’un 3. Lig’e çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Bahadır Yılmaz ve ekibini tebrik etti. Yozgat Bozok Spor’un geleceği için Yozgat iş insanlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve halkın katılımıyla bir çalıştay düzenlenmesi gerektiğini belirten Aydoğmuş, “Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü olarak biz de Bozok Spor için elimizden gelen maddi ve manevi desteği vereceğiz” dedi.
Yozgat Şehir Stadyumu’nun inşaatının tamamlanamamasına da değinen Aydoğmuş, bu durumun Yozgat Bozok Spor’un maçlarını ilçe stadyumunda oynamak zorunda bıraktığını, bu yüzden de taraftar desteğinden mahrum kaldıklarını belirtti. Başkan Aydoğmuş, stadyumun inşaat çalışmalarının bir an önce başlaması gerektiğini vurgularken, en azından ikinci yarıya yetiştirilmesini beklediklerini dile getirdi.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.