""

Başkan Öztürk’ten birlik beraberlik vurgusu « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 14:38

Başkan Öztürk’ten birlik beraberlik vurgusu

Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) Genel Başkanı Erdal Öztürk, Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınması için tüm paydaşlarla birlikte çalışacaklarını belirtti.

Başkan Öztürk’ten birlik beraberlik vurgusu
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 18:32

Başkan Öztürk, gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek, gazetemiz sahibi Bekir Çaylak ve Ferhat Özer ile bir süre sohbet etti.
Ziyarette, Yozgat’ın sahip olduğu potansiyel ve gelişme olanakları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Öztürk, Yozgat’ın coğrafi konumu ve mevcut kaynakları itibarıyla kalkınmaya oldukça müsait bir il olduğunu vurguladı. Şehrin ekonomik ve sosyal gelişiminin, toplumsal işbirliği ve koordinasyon ile daha hızlı ve etkili bir şekilde sağlanabileceğini ifade etti.
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Birlikten kuvvet doğacağını vurgulayan Başkan Öztürk, “Şehrimizin kalkınması ve daha iyi bir geleceğe kavuşması için herkesin üzerine düşen görevler bulunmaktadır. İl yöneticilerimizden siyasilerimize, sivil toplum kuruluşlarımızdan kanaat önderlerimize, hatta medya mensuplarımıza kadar herkesin bu süreçte aktif rol alması gerekmektedir. Birlik ve beraberlik içinde, el ele vererek Yozgat’ımızı hak ettiği noktalara taşımak için çalışacağız,” dedi.
Yozgat’ın gelecekteki gelişimi için belirlenen ortak hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Öztürk, YOSİAD olarak, sanayi ve iş dünyası alanında atılacak adımların yanı sıra, şehirdeki sosyal ve kültürel projelerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Şehirdeki tüm paydaşlarla uyumlu ve etkili bir işbirliği ile Yozgat’ın daha güçlü ve kalkınmış bir şehir haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Başkan Öztürk, Medya ile işbirliğinin önemine de dikkat çekti. Medyanın, toplumun bilgilendirilmesi ve ortak hedefler doğrultusunda hareket edilmesi açısından kritik bir rol oynadığını ifade etti.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Kamil 13 Eylül 2024 / 11:13 Cevapla

YOZGATA YATIRIM SÖZLERİ NE OLDU??