""

Başkan Uğuz Gençlik haftasını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:56

Başkan Uğuz Gençlik haftasını kutladı

Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz 15-21 Mayıs ‘Gençlik haftası’ dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Uğuz Gençlik haftasını kutladı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2021 - 15:08

Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz 15-21 Mayıs ‘Gençlik haftası’ dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Uğuz sosyal medya hesabından yayınladığı kutlama mesajında “Sorgun Gençlik Derneği, kurulduğu günden bu yana gençlerimiz için, sosyal, kültürel, eğitim, sağlık, çevre ve spor alanların da çalışmalar yürütmektedir. Özellikle gençlik politikalarının iyileştirilmesin de katkıda bulunmaktadır. Gençlerimiz arasında gönüllülüğü, yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamaktadır.

Her bir gencimizin evrensel değer üretme konusunda çok ciddi bir potansiyeli bulunduğuna inanan ve bu amaçla faaliyetlerini düzenleyen SORGED, gençlerin farklı alanlarda sahip olduğu yetenekleri geliştirmeye özen göstermektedir. Bu bağlamda, kültür, sanat, eğitim, sosyal, çevre, gençlik politikaları ve daha birçok alanda becerisi bulunan gençleri eğiterek ve doğru yönlendirerek onların topluma sağladığı yararı maksimuma çıkarmaya çalışmaktadır.

SORGED olarak toplumumuzun en önemli motivasyon kaynaklarından biri olan gençlerimizin, ülkemizin hedeflerine ulaşması yolunda aktif rol almasını da sağlamaya çalışmaktayız.

Hem kısa hem de uzun vadede ülkemizin gelişmesi için atılması gereken her adımda gençlerimizin de yer almasını ve genç neslimizin Türkiye’nin birçok alanda dünyanın örnek alacağı bir ülke haline gelmesinde etkili olması için uğraşmaktayız.

Derneğimiz her yıl Yozgat bölgesinde ikamet eden 1.500+ gence ulaşarak çeşitli eğitimler, kurslar ve etkinlikler düzenlemektedir.

22 Mart 2020 tarihinden itibaren Covid-19 salgınında 103 çevrim içi eğitim, seminer, etkinlik ve kurs düzenleyerek 25.000+ katılımcıya ulaşmıştır.

Derneğimiz son 6 yıl içerisinde 350+ genci ücretsiz yurt dışına göndermiştir. Yine derneğimiz AB ülkelerinden 250+ genci Yozgat’a getirerek Yozgat’ın AB’ye giriş adaptasyonunun kolaylaştırılmasına katkı sağlamıştır.

SORGED’ in hedef kitlesi ve hedef alanı sadece Sorgun’da yaşayan gençler değildir. Kültürel değerlerine ve geleneklerine bağlı bir gençlik yetiştirerek bu gençlerin küresel dünya oluşturulmasına en fazla katkıyı sağlaması için elimizden geleni yapmaktayız. Böylelikle, yenidünya düzeninde, gençlerimiz ile beraber Türkiye’nin eğitim, kültür, sanat, spor, tarih, çevre ve daha birçok konuda daha fazla söz sahibi olması için çalışmaktayız” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.