Ziyarette, 23-27 Nisan tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenecek olan 1. Kademe Bölge Şampiyonası’nda Yozgat’ı temsil edecek olan takımın heyecanı da gözlerden kaçmadı. Takımı başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Yalçın, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Başkan Yalçın yaptığı değerlendirmede, “Spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerin meyvesini toplamaya devam ediyoruz. U18 futbol takımımıza bizleri gururlandırıp şampiyon oldukları için teşekkür ediyorum. Ayrıca Sivas’ta düzenlenecek bölge şampiyonasında ilimizi temsil etmelerinden dolayı mutluluk duyuyorum. İnşallah gençlerimiz başarılı sonuçlarla dönecek ve bir üst seviyede yoluna devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Başkan Yalçın, Antrenör Ömer Ekinci başta olmak üzere teknik ekip ve sporcuları da tebrik ederek, bölge şampiyonasında başarılar diledi. / Haber Merkezi
Başkan Yalçın: Gençlerimizin başarısı gurur verici
Yozgat U18 Ligi’nde şampiyonluğa ulaşarak önemli bir başarıya imza atan Akdağmadeni Belediyespor U18 Futbol Takımı, Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Genç futbolcular, şampiyonluk kupasını Başkan Yalçın’a takdim etti.


