""

Başkan Yılmaz, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:28

Başkan Yılmaz, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, yoğun bir şekilde sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine Yerköy İlçesinde fırıncı esnafını ziyaret ederek devam etti.

Başkan Yılmaz, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 19:21

Fırıncı esnaflarını ziyaret eden Başkan Yılmaz, küreği alıp ocak başına geçerek pide ve kıymalı pide pişirdi. Renkli görüntülere sahne olan ziyaretlerde fırıncı esnafı Başkan Yılmaz’a yakın ilgi gösterdi.

Başkan Yılmaz, “Bütün sektörlerdeki işletmeler, esnaflarımız zor ve sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Ekonomi ülkemizde çökmüş durumdadır. İnşallah Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde ülkemiz istikrara ve huzura kavuşacaktır. Sorunlar belli ve bu sorunları çözebilecek bilgi, birikim ve tecrübesiyle ve aynı zamanda Uluslar arası arenada kabul görmüş Sayın Genel Başkanımızdan başkası değildir. Halkımız partimize ve Genel Başkanımıza güveniyor.”diye konuştu. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.